Listem
  1. Anasayfa
  2. Salata Tarifleri
  3. Yaz akşamlarına yakışır 5 salata tarifi

Yaz akşamlarına yakışır 5 salata tarifi

Eren Kuyucubaşı Eren Kuyucubaşı
Listene Ekle
Paylaş

Bu 5 salata tarifini denedikten sonra favori yemek listesine hepsini ekleyeceğinize garanti veriyoruz. İşte yaz sofralarınıza eşlik edecek en hafif tarifler.

Sıcak günlerde ağır yemekler tüketmekten kaçınıyorsanız bu tarifler size iyi gelecek. Üstelik salata tariflerimiz tam bir ana yemek formatında, asla yemek yancısı değiller :)

Şalgamlı pirinç salatası

şalgamlı
Farklı bir sunum ve lezzet sunmak isteyenler için harika bir tarif geliyor. Bu eşsiz lezzete herkes hayran kalacak. Tarifin detayları için tıklayın.

Çilekli ıspanak salatası

iStock-841041238 (1)
Sağlığından ödün vermek istemeyenler için yaz mevsimine yakışır enfes bir salata tarifimiz var. Detaylar için tıklayın.

Kuskus salatası

kuskus
Çocukluğumuzun vazgeçilmez yemeği olan kuskusu, bu sefer salata olarak servis ettik. Sarımsaklı yoğurt ve çeşitli malzemelerle hazırladığımız salatayı ana yemeklerinizin yanına hazırlayabilir ya da öğlen yemeği için ana yemek olarak tüketebilirsiniz. Karar sizin! Tarifin detayları için tıklayın.

Nohut salatası

iStock-663290162
Oldukça doyurucu olan bir salata tarifiyle karşınızdayız. Bu salatanın ana yemekten pek bir farkı yok sevgili okur. Tarifin detayları için tıklayın.

Susamlı bulgur salatası

susamlı
Son derece sağlıklı olan salatayı dilerseniz yemek olarak da servis edebilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Listene Ekle
Paylaş