Listem
  1. Anasayfa
  2. Kolay Yemek Tarifleri
  3. Kızartmanın en lezzetli hali! Tadına doyum olmaz 7 mücver tarifi

Kızartmanın en lezzetli hali! Tadına doyum olmaz 7 mücver tarifi

Eren Kuyucubaşı Eren Kuyucubaşı
Listene Ekle
Paylaş

Kabak sevmeyene bile klasik mücveri afiyetle yedirebiliriz! Ancak sadece kabak mücvere takılıp kalmak istiyoruz. Sizlere çok leziz 7 farklı mücver sunuyoruz. Şimdiden afiyetler olsun!

Kendini börek sanan mücver

börek

Mevsimin en taze sebzelerini bu tarifte topluyoruz. Farklı bir mücver tarifi yaptığımız kesin çünkü içine bir de bulgur ekliyoruz. Ortaya çıkan tat börek gibi ama mücver gibi de. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Domates mücveri

domates
Son derece basit bir tarifle karşınızdayız. Domatesin çekirdeklerini çıkararak ekmek içiyle harmanlıyoruz. Piş kızgın yağda pişirmeyi tercih ettik, dilerseniz fırına da verebilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Ispanak mücveri

ıspanak

En lezzetli kış sebzelerinden biri olan ıspanağın yemeğini yapmak yerine mücver olarak değerlendirdik. Demir deposu olan ıspanığı bir türlü yediremediğiniz çocuklarınıza bile afiyetle yedirebilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Karnabahar mücver

karnabahar

Yumurtayla beraber sunduğumuz karnabahar mücver son derece sağlıklı ve göze de hitap eden bir yemek. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Waffle makinesinde yağsız patates mücveri

patates

Evinizde waffle makinesini bir rafa kaldırdıysanız geri çıkarmanızın vakti gelmiştir sevgili okur. Diyet yapıyorsanız bu tarif tam da size göre! Waffle makinesinde yağsız patates mücveri tarifi için tıklayın.

Otlu mücver

otlu

Taze otlarla hazırlanan mücver tarifimiz son derece besleyici bir yemek oldu. Tarife dilediğiniz yeşilliği ekleyerek şekillendirebilirsiniz. Detayları görmek için tıklayın.

Karides mücver

karides

En özelini en sona bıraktık :) Sadece sebzelerden değil deniz ürünlerinden harika mücverler yapabileceğinizi kanıtladık! Tarifi merak ediyorsanız tık tık!

Başlıksız-1

Listene Ekle
Paylaş