Listem
  1. Anasayfa
  2. Keşfet
  3. Bu 13 Atıştırmalığı Yiyerek Instagram Kızlarına Taş Çıkartın!

Bu 13 Atıştırmalığı Yiyerek Instagram Kızlarına Taş Çıkartın!

Yıldız Ertan Yıldız Ertan
Listene Ekle
Paylaş

Instagram'da durmadan karşımıza çıkan, sinir bozan, saçını başını yolmak istediğimiz fit görünümlü kızlardan olmak artık çok kolay!

Kurabiyeler, tatlılar, börekler sizi büyülemesin!

Çikolata, cips, tost, kola yemek içmek yerine bu atıştırmalıkları elinizin altında bulundurarak hem kilo verebilir, hemde sağlığınızı koruyabilirsiniz. Sonra gelsin selfie'ler gitsin yağlar!


Badem: İçeriğinde bulunan yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar. Haftada en az iki kez badem tüketen kişiler hiç tüketmeyenlere göre yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.


Patlamış Mısır: Kilo verdiren yiyecekler arasında yer alan patlamış mısır, tatlandırılmamış ise, üzerine tuz eklenmemiş ise, tam tahıl maddeleri içermesinden dolayı zayıflatmaktadır.


Taze Meyveler: Mevsim meyvelerini tüketmek vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olur. Ayrıca tatlı krizlerinizi sağlıklı ve kalorisi düşük bir şekilde atlatmanız için idealdir.


Kurutulmuş Meyveler: Bağırsak hareketlerini düzenledikleri ve tok tuttukları için tüketin.


Limonlu Soda: Besinleri tükettikten sonra hızlı bir biçimde sindirmenize yardımcı olarak zayıflamanızı sağlar.


Protein Bar: Öğünler arasında alınan protein bar, iştahınızı kontrol altına almanıza yardımcı olur. Tabii ki fazla abartmamalısınız, bir tane yeterli olmalıdır.


Pirinç Patlağı: Doğal lif özelliği taşıyan pirinç tokluk hissi sağlıyor.


Kraker: Tuzlu ve yağlı olabilir ama cips yemenizden daha iyi ve sağlıklıdır.


Dondurulmuş Muz: Evet,buzluğa attığınız muzu dondurma niyetine bir güzel yiyin. Muzdaki enzimler sindirimi hızlandırarak bağırsaklar tarafından besinlerin daha çabuk emilimini sağlamakta.


Lor Peyniri: Çok iyi bir yağ yakıcı olduğundan metabolizmayı hızlandırır. Protein bakımından da çok önemlidir.


Havuç: Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo koruma da etkilidir. Ara öğünler de 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.


Yoğurt: Yağsız yoğurt en besleyici gıdalardan biri olmasının yanı sıra ister meyve, ister sebzeyle yenebilir.

Listene Ekle
Paylaş