Listem
  1. Anasayfa
  2. Keşfet
  3. Avrupa Yakası'nın Yükselen Trendi Karaköy Ve Gidilesi 6 Mekan!

Avrupa Yakası'nın Yükselen Trendi Karaköy Ve Gidilesi 6 Mekan!

Yıldız Ertan Yıldız Ertan
Listene Ekle
Paylaş

Karaköy çok değişti baya değişti. Yani öyle böyle değil, inanılmaz değişti. O kadar çok değişti ki önünü alamadık. Bir yerden sonra değişmez artık dedik iyice değişti.

Karaköy'e ne zamandır gitmiyorsunuz bilemiyorum ama bir ara uğrayın derim. Sanki orası artık Türkiye değil bambaşka bir yer.


Kahvenin yanında Bando iyi gider!

Kaliteli ve sınırsız servis anlayışıyla Bando Cafe’de günün her saatinde size eşlik edecek mutlaka bir lezzet bulacaksınız. 5 çayı için Tiramisu ve Monkey Bread’i mutlaka deneyin!


Keyfinizi Dem'leyin!

Bildiğiniz çayevi Dem! Açığı, koyusu, paşası geride kaldı; binlerce çeşidi, demleme yöntemleri, teknik aksamıyla dev bir kültür halinde çayı Karaköy Dem'de mutlaka için. Tatlı Menüsüne de muhakkak bir göz atın!


Balık çorbası İstiridye Balık'ta içilir!

Dünyanın dört bir yanından getirilen denizcilik malzemelerinin sergilendiği İstiridye Balık yenilenen müze konsepti ile İstanbul’un nadide müze restoranlarından biri olmaya aday.


Hem göze hem mideye en iyi Nar Dükkan Gelir!

Tuğla duvarlar, aydınlatmaları, duvardaki çeşit çeşit aynaları ve tatlı kütüphanesi ve su servisi yaparken bardaklara koydukları nar taneleriyle gözünüz doyarken İzmir kahvaltısı yaparak midenizi doyuracaksınız!


Bir drink almaya Ops'a gidilir!

İçki ruhsatını alabilen mekan OPS'ta lezzetli makarnaları yerken şarabınızı da yudumlayabilirsiniz.


Doğum günlerimizi Unter'da kutluyoruz!

Üst katı özellikle grup yemekleri, iş yemekleri, doğum günleri ve after partyler için son zamanların en gözde yeri oldu. Sosisli sandviclerini şiddetle öneriyorum.

Listene Ekle
Paylaş