Listem
  1. Anasayfa
  2. Pasta Tarifleri
  3. Sevgililer Günü'ne özel aşk dolu 6 pasta

Sevgililer Günü'ne özel aşk dolu 6 pasta

Eren Kuyucubaşı Eren Kuyucubaşı
Listene Ekle
Paylaş

14 Şubat'ı evde geçirmeyi planlayanlara gözlerden kalpler çıkartacak tatlı mı tatlı pastalarımız var. Sevgiliniz için kolları sıvamaya hazırsanız, sizi ufaktan mutfağa doğru alalım :)

Çifte kumrular için aşk dolu 6 tarifimiz var!

Portakallı mozaik pasta

mozaik
Klasik mozaik pastaya yeni bir soluk getirdik! Kış güzeli portaklı mozaik pastayla buluşturduk ve ortaya yepyeni bir tat çıkardık. Bu tarif bildiğiniz tüm mozaik pastaları unutturacak. Tarifin detayları için tıklayın.

Dondurmalı pasta

dondurmalı
Görüntüsü son derece iştah açıcı, üstelik son derece pratik bir pasta. Her bir çatalda gözlerden kalpler çıkması ise garantili, e daha ne olsun ki! :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Orman meyveli pasta

orman
Ekşiyle tatlının uyumunu bu pastada bir araya getirdik. Yedikçe baymasın diyorsanız bu tarif tam da size göre. Detayları için tıklayın.

Ispanaklı pasta

pasta

Annelerimizin vazgeçilmezi ıspanaklı kekten enfes bir pasta yaptık. Gıda boyası kullanmadan pastamızı ıspanak sayesinde yeşerttik. Siz de deneyin diye şuraya tarifini bırakıyoruz.

Milföylü mini pasta

milföy

Pastaya yeni bir dokunuş getirdik. Dışarıdan bakınca profiterol gibi ama aslında onlar minik pasta taneleri. Son derece pratik olan milföy pastaların beğenisine ise garanti veriyoruz. Tarifin detayları için tıklayın.

Leopar pasta

leopar
Sevgilinizi biraz olsun şımartmak istiyorsanız mutluluk garantili leopar pastayı deneyebilirsiniz. Tarifi için tıklayın.

Listene Ekle
Paylaş